AVG en Clubregels

Club (basis) regels:

Er gebeuren soms wel wat kleine incidenten, dat is vaak simpel te voorkomen.

Zonder al te betuttelend te zijn, volgen hier wat algemene clubregels.

* Start met een volle tank zodat er met gemak 140 km afstand gereden kan worden.

* Als er toch getankt moet worden dan iedereen (indien nodig) tanken zodat we niet nog eens hoeven te tanken/stoppen.

* Indien een individu naar huis wil, wil tanken, pinnen, eten of iets dergelijks geef dat dan bij een stop aan of vraag even om op een veilige plaats te stoppen zodat er overlegd kan worden en er voor iedereen duidelijkheid is.

* Hou je zoveel mogelijk aan de toegestane snelheden.

* Als voorrijder is het prettig om een kleine compacte groep te leiden, laat niet te veel gaten vallen.

* De voorrijder haalt alleen langzaam verkeer in indien hij dat verantwoord vindt, probeer de groep dan te volgen door ook voorbij te gaan. Maar houdt uiteraard altijd je eigen veiligheid hierbij in de gaten

* Laat bij de voorrijder wat extra ruimte zodat manoeuvres i.v.m. kaartlezen mogelijk zijn. Onverwachts stoppen kan ook mogelijk zijn. Wees daarop voorbereid.

* Rijd in baksteenverband, dit is compact en voorkomt gaten. In bochten rijd je uiteraard je eigen lijn.

* Houd je spiegels in de gaten, zeker bij afslagen zodat je niemand kwijtraakt

* Stop na het afslaan direct als je geen volger meer hebt (mits je achteraan rijdt).

* Geniet vooral van elke rit, blijf rustig en een “heer in het verkeer”.

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Hallo Joyriders,

Je leest dit in verband AVG die 25 mei 2018 van kracht is gegaan. In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving onder de internationale naam GDPR. Zonder jouw toestemming zijn wij genoodzaakt jouw e-mailadres UIT onze mailinglijst te halen en jouw nummer UIT de whatsappgroep. Dan kunnen we je dus niet meer op de hoogte houden van ontwikkelingen/evenementen of andere zaken die betrekking hebben op jouw lidmaatschap bij MtC Joyride.

Wat voor mails kan je verwachten?

Net als voorheen ontvang je mailtjes met updates over motorclub gerelateerde dingen zoals ritten en routes maar ook vergaderingen, feestjes, evenementen van Joyride of andere motorclubs. Eigenlijk precies hetzelfde als waar je e-mailadres nu voor wordt gebruikt! Zit je daarnaast bij de Joyride Whatsappgroep, dan worden daar vaak ook soortgelijke berichten nogmaals gedeeld. Uiteraard delen wij jouw gegevens nooit met derden en sturen we je geen ongevraagde reclame. Ook heb je altijd de mogelijkheid om uit de e-mail lijst of whatsappgroep te gaan.

Wat nu?

Wil je de mailtjes van MtC Joyride blijven ontvangen, dan hoef je verder niks te doen, ook niet reageren op deze mail of in Whatsapp.

Wil je echter WEL uit de e-mail lijst verwijderd worden (en zo de berichtgeving van Joyride via e-mail NIET meer ontvangen) geef dit dan aan bij het bestuur via: info@mtcjoyride.nl onder vermelding van voor- en achternaam en e-mailadres. Wil je ook niet meer in de Whatsapp-groep, dan kan je jezelf eenvoudig uit deze groep verwijderen. Wellicht is het wel handig dit op voorhand even in de groep te delen, of ook aan te geven door te mailen naar info@mtcjoyride.nl

LET OP:

Wanneer je ervoor kiest je uit te schrijven voor e-mail en je te verwijderen uit de Whatsapp groep, waardoor je GEEN berichten meer van ons ontvangt via e-mail of Whatsapp zul je ZELF achter informatie aan moeten gaan die betrekking heeft op MtC Joyride en bijbehorende activiteiten en updates. Dit is JOUW EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID waarbij het bestuur of andere leden NIET aansprakelijk zijn wanneer je bepaalde informatie niet of te laat ontvangt. Houd hier rekening mee!

We hopen je via deze e-mail voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur